fredag 17 februari 2012

8 månaders-koll, check!

Något försenad dock, med tanke på att hon blir 9 månader om en vecka, så kom vi äntligen iväg på 8 månaderskollen. Dotra har då varit på ett skithumör typ hela dagen. Härliga tider. Hon ville knappt sitta på golvet och leka medan mamma och bvc-tant pratade säkerhet samtidigt som storebror sladdade med bobby-caren i väntrummet. :P Men sjävla BOEL-testet och allt annat hon skulle kolla gick hur bra som helst! :) Jag var förstås inte orolig, då man har tjuvtestat lite då och då, iaf hörseln.

Vi fick även de nya måtten på lillfisen. 7950 g, 68,4 cm över havet och så 42,3 runt huvudet. Trodde nog att hon var något större, men hon är så go och rund ändå. :) Inte lätt när alla andra får jättebebisar. :P
I övrigt är hon nog mer vild än tam just nu. Hon är överallt! :P Det klättras och ställs upp över och mot allt. :P Så man får vara med lite mer nu än tidigare. Hon har lärt sig att ge en Hi5, hon pratar som bara den och ska helst vara med hela tiden, på gott och ont. :) Hon har även börjat förflytta sig när hon står upp, några steg här och där.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart & sååå söt hon är /Puss från mig på goaste lilla kinden!

gunsan sa...

Söttjejen, jisses vad fort det går, tycker inte det var längesedan hon var liten liten;))

kramizzzz

Lina sa...

Kul att kollen gick bra, och roligt att hon gör så mkt framsteg :-)