onsdag 23 maj 2012

Flugviktar'n

Igår var pappan med lillfisan på BVC för 1årskontroll. Han var lite putt över att jag glömt att nämna att det även ingick vaccination i besöket. ;) Det hade såklart gått jättebra och hon verkade inte alls reagera på sprutorna den här gången. Så skönt! :)

Lillan stoltserar nu med 72 cm över havet och är hela 8,4 kg lätt. ;) En lättviktare med andra ord. BVC-tanten hade väl ordinerat mellanmål och mera mat. Tycker ju hon äter hur bra som helst, men så rör hon sig ju också hela tiden. Är väl inte helt underligt att kurvan planar ut lite nu heller. Men 200 g upp på två månader kanske är lite i det minsta laget. Vi får göda henne helt enkelt och så länge hon inte går ner får man ju vara nöjd. Hon är rätt rund och go ändå. ;)

Ett nytt intresse, förutom att hänga saker runt halsen, är att sätta saker på huvudet. Speciellt denna kronliknande mojäng. ;) Och så sitta i sin "tron" förstås. Japp, då får vi nog buga och niga för lilla Prinsessan Aylinn! ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Liten men naggande god ♥....
/Puss

Lina sa...

Hon kanske är en smal tjej helt enkelt, inte alla barn som är runda och rultiga *ler* Bara hon äter som hon ska och mår bra är det viktigaste tycker jag.
Söt liten prinsessa är hon :-)