onsdag 24 augusti 2011

3 månader och vaccination

Min stackars lilla snorpa! Ett stick i vardera ben kom hon hem med idag. Och jätteledsen blev hon. Sen har hon iofs sovit större delen av eftermiddagen, förutom en slurk mat på öppna förskolan. Hon har varit väldigt ledsen nu på kvällen, men nu sover hon gott.

Vuxit har hon också! Nu stoltserar hon med 60,5 cm över havet och är 5,5 kg tung. Huvudomfånget mätte 38,4 cm. Lite lättare och kortare än storebror vid samma ålder. Men så klart helt perfekt! :)

Har hämtat upp storebrors större kläder och rensat ut det jättepojkiga för utlån till polaren Hugo, vars storesystrar har lånat ut sina småkläder till oss. :) Är rätt förvånad över hur neutrala kläder vi köpte ändå... Mycket grått, rött, svart och grönt, för att inte tala om vitt. Bra att man tänkte lite i alla fall. :) Nu behöver vi inte komplettera jättemycket, men lite kläder vill man så klart köpa. Lite klänningar och sådant.
Lite roligt är att det skiljer exakt 6 veckor mellan dem. Hugo (till höger) är 1 cm kortare men väger nästan 1 kg mer. :) Jag hoppas att de kommer ha lika kul i hop som deras storesyskon. :)

Mamman firade 3 månadersdagen med ett cellprov. Så båda har gått igenom obehagligheter idag. Jag tröstar mig med dessertost...

2 kommentarer:

gunsan sa...

Lillgumman, usch o fy för sprutor, inte undra på att hon var ledsen....

Härligt när de kan ärva kläder, det är ju toppen eftersom de växer så fort;)
kramizzzzz

Linn sa...

Uscha, inge roligt med spruta. :( Men det går ju över snabbt iaf.