tisdag 22 november 2011

6 månaderscheck, check!

Då var det dags för bvc-besök igen då. Månaderna bara flyger iväg. :P På torsdag blir hon 6 månader. Idag fick vi även träffa läkaren och han tyckte att allt såg bra ut. Klämde och lyssnade, men inte så mycket mer. Frågade mer om hon gjorde si och så...

Nu stolsteras det med 64,5 cm över havet och hon är numer 6755g tung. Huvudomfånget är 40,5. Något kortare än storebror men 5 g tyngre vid samma ålder. Hon har hittat sin egen kurva efter viktdippen där vid 4 månader så det känns skönt. :) Ska tillbaka om en månad för vikt. Egentligen är det inte dags förrän vid 8 månader, men iom att hon har "krånglat" lite med vikten ville jag komma en extra gång. Ska väl ändå boka tid för 3 årskontroll för storebror.

I övrigt är hon rätt gnällig just nu. Tror det är utvecklingssprång kombinerat med tillväxtperiod faktiskt och så kryddat med lite tänder, kanske. :P Hon är i alla fall enormt frustrerad över att hon inte kan ta sig framåt, och kämpar så för att krypa men hasar bara bakåt. Hon börjar mer och mer få in krypställning i alla fall och har även testat att studsa på rumpan för att ta sig framåt. Så min gissning är att hon kommer krypa något tidigare än storebror som började krypa när han var ca 8 månader.

Lite nytaget på snorpan! :)

4 kommentarer:

gunsan sa...

Ohhh vad härligt, det går framåt för lillstumpan;)) Snart kryper hon ska du se;))

kramizzzzzz

Lina sa...

6 månader redan? Ja tiden går verkligen fort!! Fina bilder du lagt upp på henne, hon är verkligen supersöt :-)

Linn sa...

Va skönt att hon gick igenom besikningen. :) Supersöt som vanligt också.

gunsan sa...

Men du är bara så otrolig;)) Vilken bakgrund;))))

Kramizzzz