söndag 24 juli 2011

2 månader

Lilla skruttan har redan hunnit bli två månader. Känns helt overkligt när man tänker efter. Hur kunde två månader gå så fort?! Vart tog den tiden vägen liksom?



Hon är redan väldigt stark i nacken och vill helst sitta och titta upp i taken när hon sitter i knät. Sitter vi mage mot mage så trycker hon sig bakåt med armarna så att hon kan kika runt lite. Hon är mer och mer med på vad som händer omkring henne och tittar efter en när man går förbi, likaså om man pratar med henne från längre håll så söker hon efter en med blicken. Hon lyfter huvudet fint när hon ligger på mage, men inte lika högt som hon gjorde för någon vecka sedan. :P Tur att man hann fånga det på bild då!

Hon sover superduperbra på nätterna, i princip hela nätterna faktiskt. Äter hon tidigare än sex blir man nästan förvånad. Är så bortskämd. :P Det ska bli mycket intressant att se hur mycket hon vuxit på onsdag när det är dags för bvc-besök igen. :)

Hon är sällan ledsen eller arg. Väldans trevlig för det mesta och poar och snackar för sig själv och är på det hela en väldigt nöjd och glad liten tjej. :)

2 kommentarer:

gunsan sa...

Men vilken toppen-tjej du har, där kan man snacka om att sova på nätterna, det hör ju inte till vanligheten precis, ja du, det är en riktig pärla du har o söööööööt är hon också;))
kramizzzz

Linn sa...

Va härligt att ho är så snäll. Men det var väl E också va? :) Jag mår bra nu, har haft lite jobbigt med kvällsillamående men nu är det sällan jag mår illa. :) Tänk vad vi går om varandra. :p Men så kan det va ibland...