måndag 26 mars 2012

10 månader

Så har skruttan hunnit bli 10 månader. Snart har det gått ett år sedan hon kom till världen. Känns rätt overkligt när man tänker efter. Drygt en månad kvar att vara hemma innan det är dags att börja jobba igen också. Känns ännu mer overkligt, men ändå okej.

Vi skulle egentligen ha varit på 10 månskontroll idag, men jag hade inte kollat vår telefonsvarare och kom på det typ när vi väntat i tio minuter. Jojo, hon hade ringt i torsdags. Jaja, får ta och ringa henne imorgon och beställa ny tid. Hade dock varit kul att se hur hon växt. Satte henne lite snabbt på vågen där, och den landade på ca 8,2 kg så hon har inte ökat så jättemycket i vikt, men det har nog med att hon rör sig så mycket att göra. Längden vet jag då inte, men 74 kläder sitter bra, så hon kanske har vuxit någon eller några cm på längden.
Hon är ju som sagt överallt just nu, klättra är bland det roligaste. ;) Hon säger även en del ord (med lite välvilja); mamma, pappa, titta, tacktack, titt ut. De tre sista låter relativt lika varandra men de används vid olika tillfällen. :) Hon kan även smacka med munnen (typ om hon vill ha min mat), göra pussljud och pruttljud och även låta som en indian (slå med handen över munnen samtidigt som hon låter).

I torsdags var det dags för klädbytardag igen. Alltid lika kul. Hittade en hel del fint till skruttan, bla den huvklänningen hon har på bilden ovan och en finfin rosa läragåvagn (den efter storebror är gått sönder...).
Det mesta kostade 10 kr styck, fick ge 75 för gåvagnen. :) Helt okej tycker jag.
Och så bara måste jag bjussa på den här underbara bilden på knasungen från i torsdags! ;)
Men den lilla ensamna tanden! ;) Tror dock att den snart får sällsis därnere. Det ser lite lurt ut.

1 kommentar:

Lina sa...

Snart 1 år gammal! Vad tiden går fort!