tisdag 20 mars 2012

Äntligen öppnis igen!

Öppna förskolan var ju stängd hela förra veckan och dottern tyckte det var sådär halvkul att vara hemma med bara mamma på dagarna medan storebror var på dagis. Så idag har vi busat hela långa dagen på öppna förskolan. :) Jodå, rutschkanan är numer hennes favvoplats, speciellt halvvägs upp från fel håll. ;)
Hon fick även pröva på att äta helt själv då hon inte ville bli matad. Det gick så där... ;) Men hon åt i alla fall lite till. Jag har mer och mer börjat gå över till att ge henne i princip samma mat som vi andra äter, hon är inte så intresserad av sin egen, och de i matburkarna har för små bitar för hennes smak. Vi har introducerat lite korv, vilket hon gillar så länge hon får pilla själv med det, och så har hon smakat fetaostbiffar med sås. Det var en hit. :)

Känns helt sjukt att hon blir 10 månader på lördag. Tiden har verkligen flugit iväg och hon är ju en liten personlighet nu. Lite busfröken/ drama queen. ;) Hon är väldigt medveten om vad hon får och inte får göra, och petar gärna lite extra, med huvudet bortvänt och ett strålande leende mot mamma som sitter och skakar på huvudet åt henne. Det är SÅ svårt att vara sträng då...

Inga kommentarer: