torsdag 8 september 2011

Bara för därför...

... att pappan shoppade ersättning och ny fin nappflaska så har amningen fungerat i princip felfritt i två dagar... Måste vara någon sorts placebo-effekt, eller så... :P Igår fick hon lite extra bröstmjölk som jag tinat. Har iofs försökt få henne att sova lite längre på dagen också, istället för dessa små power-naps som hon har på någon timme då och då. Hon vill snutta extra mycket när hon är trött, men blir frustrerad när det inte kommer så snabbt som hon vill. Och egentligen är hon inte hungrig, utan bara trött. Hon verkar sova bäst om hon ligger i sin vagga eller i vagnen ute.

Idag har det varit lite knorr på kvällen, men då mer för att hon är övertrött och vägrat att sova än något annat. Det var mycket barn på öppna förskolan och hon är inte riktigt van vid det, och trots att hon sov några timmar där så verkar det ändå tagit på hennes krafter. Plus att det nog händer en hel del i utvecklingen. Hon sitter nästan helt själv, och har rullat från rygg till mage någon gång också. Är det inte det ena så är det det andra. :P Hoppas bara att det blir ett uppehåll snart så man får ta igen sig lite. :P

Tror dessutom att det är dags att införskaffa någon sorts hårsnodd eller dylikt till snorpan... Eller vad tycker ni?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oooooo,underbar "frilla" Sååå söt ♥
/Puss & Kram

gunsan sa...

Vilken otroligt härlig bild, en liten tofs skulle ju var hur cool som helst;))
kramizzz

Linn sa...

Ja det där med hår har sina nackdelar. Ffa när det ska kladdas med mat, för det är klart att händerna ska upp i håret då också. ;) Jag undvek hårsnoddar och annat tills luggen började störa ögonen. Då köpte jag spännen. Man vet ju hur det kan vara när man har uppsatt hår - det värker i hårbotten efter ett tag. En liten bebis kan ju inte säga till. Man får plocka i och ur spännena under dagen. Brukar ta ut dem under sovstunderna tex. :) Ursöt är hon. Snuttungen.

Linn sa...

Men vad säger du?? Är Krim i himelen? :( Det har jag helt missat, tycker ändå jag tittat i bloggarna regelbundet. Vad hände?

Lina sa...

Vad duktig hon är som kan sitta nästan helt själv redan :-) Och vilken härlig kalufs hon har :-)