söndag 18 september 2011

Hand- och fotavtryck

I förra veckan gjorde vi hand-och fotavtryck på öppna förskolan. Det blev jättebra!   Nu ska det bara lackas och sedan hängas upp på väggen.

Dottern har även verkat fått sin första förkylning den här veckan. Hon snörvlar och hostar en hel del. Har till och med varit tvungen att ge henne näsdroppar. Stackarn. Men det är ju den tiden på året, för att inte tala om att brorsan lite halvkrasslig han med. Hoppas att det inte blir värre än snörvel i alla fall. Det är ju så jobbigt för både dem och deras föräldrar när de är sjuka och så små.

3 kommentarer:

gunsan sa...

Ohh vad fina dessa tavlor är o vad roligt att ha;))
Men, isch vad jobbigt när de är dåliga, det tar på krafterna både på barn o förälder. Det var säkert därför som lilla damen strejkade lite med maten;)) Nu får de krya på sig;))
kramizzzzz

Linn sa...

Är verkligen glad att jag gjorde avtryck med Elise. Jätteroligt att ha sen. Redan nu! Och fint att sätta upp på väggen. :) Vi har kommit av oss lite i besöksplanerna. Hur ser det ut denna vecka för dig? Jag är på mammagrupp i morgon men i övrigt tror jag att det ska vara fritt för oss.

Lina sa...

Vad bra avtrycken blev! :-)
Hoppas dem kryar på sig snart båda två!