tisdag 31 maj 2011

Första BVC-besöket och en vecka gammal

Då har vi varit hos BVC för första gången med skruttan. BVC-tanten var ju här och hälsade på i fredags och skrev journal och så där, men idag var det vägning och sådant också. Allt såg i alla fall bra ut och skruttan har gått upp 300g på en vecka och väger nu 3640g :) Så amningen fungerar verkligen som den ska. Haha, ja hon gör verkligen inte mycket annat än äter, skiter och sover. :) BVC-tanten mätte huvudmåttet också och det har ökat lite grann och hon är nu 34,8 cm om huvudet, men längden väntar vi med till nästa gång. Ska dit på tisdag igen innan vi ska på hörselprov.

Jag passade på att väga mig själv också, och hör och häpna; jag väger nu ett kg mindre än vid inskrivningen. :D weehoo! Har fortfarande mage såklart och mina byxor passar inte riktigt, men så fort kroppen tillåter blir det lite längre promenader. :)

Vi hann med en sväng på öppnis också mellan storebrors dagislämning och bvc. Skruttan sov så gott i vagnen så, och blev inspekterad av både dagisbarn och fröknar. Storebror tyckte dock att det var lite jobbigt att gå in på dagis när lillasyster inte fick följa med in.

Nu drar vi uppåt för en helg vid havet och svärfar. Den delen av familjen vill ju så kalrt också inspektera underverket. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men så gulligt av storebror, han ville inte lämna lillasyster;))

Hon växer o frodas den lilla, vad härligt;)

Ha nu en toppenfin helg o hoppas att vädret är på er sida;))
kramizzzz
gunsan

Eva hedberg sa...

Har inte vart in och sagt grattis till din lilla tös! Men jag gör det nu, grattis! :)

Hoppas det är bra med er, men det verkar ju så i alla fall! Hon är såå söt!

Ser att ni kommer upp hit, ha det så trevligt och välkommen till hälsingland! :)