torsdag 26 maj 2011

In i dimman...

Ja som ni nog förstår befinner vi oss i en liten bäbisbubbla just nu. Det blir inte så mycket gjort mer än att springa efter en uppmärksamhetslysten storebror varvat med att beundra lillasystern. Allt går jättebra! :) Hon äter, sover och skiter... :P Precis som hon ska.

Idag har vi varit ute och gjort vår första utflykt som tvåbarnsfamilj. Först stod återbesök hos läkare och PKU-test för lillan på schemat. Det gick jättebra. Hon har bara gått ner 20 g, så amningen fungerar som den ska. :) Sedan tog vi och testade syskonvagnen i Mörby och shoppade lite. Tokstressande vill jag lova. Skruttan blev jättekinkig och var inte alls impad av sina nya wheels, medan brorsan satt där stolt som en tupp. :P Men jag fick iaf köpt två nya amningsbhar (insåg att de jag hade verkligen inte höll måttet) och två amningslinnen. Perfekt. Försökte såklart hitta något roligt till skruttan, men det var väldans utplockat och sedan började hon protestera så det blev bara två bodysar till henne. Och de i svart/vitt... :P

Sedan åkte vi och köpte en beggad sitter vi hittat på blocket. Superfräsch och knappt använd. Köpt i november förra året. Blir verkligen perfekt för skruttan när hon blir lite större och vill kika runt på världen. :)
Imorgon kommer BVC-tanten på besök och inspekterar skruttan. Det blir en ny upplevelse för det gjorde hon inte sist. :)

2 kommentarer:

gunsan sa...

Men underbara lilla varelse, hur kan man vara så söt;)

Skönt att höra att ni mår bra, men du får inte glömma att ta igen dig mellan varven, tänk på att du ska räcka till 2 stycken nu;))

Kramizzzzz o take care;))

Linn sa...

Stort GRATTIS till hela familjen. Sa jag inte det va? Att det skulle bli en tjej. Och va mycket hår! Underbar är hon. Och jättefint namn. Hoppas att ni har det bra där hemma.