onsdag 4 maj 2011

Syskonvagn, check!

Ja, efter moget övervägande så kom vi fram till att vi nog skulle behöva en syskonvagn i alla fall. Vi hade tänkt att klara oss med en ståbräda, men vår fd granne påpekade att vi rätt ofta brukar hänga hos dem på somrarna och det är ju inte så att vi går hem vid sju... :P Alltså behöver ettan också en vagn att sova i... Så efter lite browsing på blocket hittade några varianter så åkte mannen och tittade på en idag. Och den fick det bli. Hade egentligen velat ha en med hårdlift, men nu blev det med en mjuklift, vilket iofs visade sig vara rätt bra då den faktiskt är för bred för vår ytterdörr och vi alltså måste ha vagnen i vagnförrådet. Lättare att bära en mjuklift uppför trapporna.

Sonen kallar den för sin vagn, men poängterar att bebin ska ligga där bredvid honom. :) Det kanske inte är världens smidigaste vagn, men det var ett bra pris med tanke på den korta tiden den egentligen behövs, typ över sommaren. :P

6 kommentarer:

Ewa Karlsson sa...

Rätt snygg ju :D

Linn sa...

Vilken superbra vagn! :D En sån ska jag kika efter om vi har turen att få ett syskon till Elise medan hon fortfarande är liten.

mamma jakeline sa...

Linn: beroende på när ni får så kan ni säkert överta vår. :)

Fru Eriksson sa...

Snygg & sååå söt han är blivande Storebror :)

/Kram Kram från mig i kvälls ☼

gunsan sa...

Den vagnen blir ju toppenbra, skönt för storebror att kunna luta sig tillbaka o ta en tupplur;))
kramizzzz

Flugans mamu sa...

Säkert en jättebra investering! Vi använder inte vår syskonvagn jätteofta men när den väl behövs så är den kanon. Vad är det för märke på vagnen?